2013-2018 - Map3s edicions

map3s edicions autoedita projectes en format de llibres d’artista en edicions limitades i també peces úniques. El composem Albert Llobet, Jaume Aldabó i Núria Corretgé.

Hem participat cinc anys consecutius a Arts Libris que es celebra el mes d’abril a l’Arts Santa Mònica presentant diferents projectes:

  • Gondwana
  • Cosmovisions
  • Cartas de la navegación
  • Mapes de l’ensomni

Gondwana és un llibre que conté un mapa desplegable de 130x76cm, realitzat amb tècniques de gravat, impressió digital, transfers i tèxtil i del que se n’ha fet una edició de quatre exemplars signats i numerats. Aquest libre forma part del projecte enciclòpedic set/17 realitzat conjuntamente amb el col.lectiu zona 230.

Cosmovisions són una col.lecció de llibres desplegables de petit format on cadascún d’ells és una peça única.

Cartas de la navegación indómita, dues edicions de vuit peces cadascúna editades sobre cartes de navegació originals i realitzades amb les tècniques de gravat i intervenciones tèxtils.

Mapes de l’Ensomi, una col.lecció de 24 mapes originals i la sèrie reduïda en impressió digital en català i un altre versió en espanyol.

Haikú del meu voltant va estar seleccionada a la VIII Biennal de paper de Riudebitlles i posteriorment es va poder veure al Museu Molí paperer de Capellades en un altre mostra.

El 2015 vam exposar a Ex-libros a la ciutat de Sevilla, a Flia Bcn a Barcelona i el 2016 i 2017 a La Nau autoedició de Terrassa.

El format i concepte del mapa és el nostre leiv-motiv: l’ésser humà té un anhel intrínsec de viatjar cap a territoris nous i ignots amb l’esperit dels antics exploradors.

2013-2018 - Map3s edicions - Mapes de l’ensomni - Mapes originals

2013-2018 - Map3s edicions - Mapes de l’ensomni - Edició digital català

2013-2018 - Map3s edicions - Mapes de l’ensomni - Edició digital castellà